tyylikästä turvaa

Kaidelasit

Valmistamme turvallisuusmääräysten mukaisia lasikaiteita mittojen mukaan ja autamme tarvittaessa sopivan kaideratkaisun suunnittelussa.  myös asennamme toimittamiamme lasikaiteita. Mahdolliset kiinnitystavat ja lasilaadut vaihtelevat kohteen mukaan. Sävyjä on valikoimissamme useita.

Tolpaton

Tyylikkäät lasikaiteet – ei pystytolppia. Steelpro – lasikaideprofiili on laadukas, näyttävä ja yksilöllinen lasikaidejärjestelmä. Lasikaiteet kiinnitetään tukevasti alhaalta ja pystytolppia ei tarvita lainkaan, jolloin lasikaide on esteettinen ja ilmava. Toimitamme kaiteita niin julkisiin kuin yksityisiin tiloihin.

Steelpron LK-järjestelmät ovat lasikaiderakentamisen edelläkävijöitä. Suunnittelemamme lasikaide ei tarvitse pystytolppia, on turvallinen ja helppo asentaa. Se ei sisällä ruostuvia teräsosia ja on hinnaltaan kilpailukykyinen.

Pistekiinnityksessä lasi ikäänkuin leijuu reisilankun kyljessä ja kiinnitysmekanismi näkyy pistemäisesti reisilankun pinnassa.

Lopputulos tolpattomassa kiinnityksessä on erittäin siisti, ja tyylikäs kokonaisuus on loppuun saakka mietitty.

Tolpallinen

RST-tolpat ja helat kaiteisiin myös puutolppiin heloilla tai ympärikehystetty puulla.

Q-railing kaidejärjestelmät, tutustu lisää.

NIKA-Alumiinikaide toimii hyvin itsenäisenä kaideratkaisuna tai yhdessä NIKA-Parvekelasituksen kanssa. Värejä ja mahdollisuuksia riittää. Lasia voidaan sijoittaa joko kaiteen sisäpuolelle, kaidetolppien väliin tai kaiteen ulkoreunalle. Kaiteen ilmettä voidaan muokata suunnittelijan toiveiden mukaisesti hyvin monin tavoin. NIKA-Alumiinikaiteen kaidetolpat voidaan kiinnittää patentoidulla mekanismilla joko parvekkeen etureunaan tai laatan päälle.

 

Kaikkia kaidelaseja ja niiden profiileja voidaan käyttää sekä ulko- että sisätiloissa.

 

Tuotekortti – Kaidelasit

Tuotekortti – Ulkokaiteet