suojaa sinulle

Terassilasit

Terassilasitukset sopivat uusiin ja vanhoihin rakennuksiin ja toimitamme erilaisia lasituksia kaikkiin tarpeisiin, myös isoihin kohteisiin. Valikoimissamme on karmittomia ja karmillisia lasituksia, sekä lasikattoja.

Kaikki lasitukset valmistetaan mittojen mukaan. Mekanismeille annamme viiden vuoden takuun.

NIKA-terassilasitus

Pystypuitteeton terassilasitusjärjestelmä. Järjestelmä perustuu alhaalta kantavaan rakennelmaan lasien liikkuessa pyörien varassa. Lasit liukuvat ja kääntyvät yksitellen terassin toiselle tai molemmille puolille. Lasit voidaan helposti avata ja sulkea. Saranaovena toimivan lasin saa lukittua sisäpuolelta. Myös ulkopuolinen lukitus on mahdollinen lisävarusteena saatavalla Nika-Abloy-lukkojärjestelmällä. Kaikki materiaalit ovat säänkestäviä ja ruostumattomia ja ne on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi ja toimintavarmaksi. Profiilit on varustettu harjalistalla. Suljettuna ne ovat kiinni toisissaan. Näin muodostuu useasta elementistä yhtenäinen seinä, joka on tiivis.

Aluroll Lukkan-liukulasit

Aluroll Lukkaan liukulasit ovat laadukas ja kestävä terassilasitusjärjestelmä. Terassilaseihin on saatavana myös lämpölasit. Lukkan Termo-liukulasit on varustettu kaksinkertaisella eristyslasilla ja ne soveltuvat kohtuullista lämmöneristävyyttä vaativiin tiloihin.

Parvekelasitus

Korkealaatuinen ja kotimainen NIKA-Parvekelasitus suojaa tuulelta, sateelta ja lumelta. Lasitus pitää myös turhat äänet loitolla, sillä liikennemelu laskee noin puoleen. Avattaessa ja suljettaessa lasitus liukuu yläreunan liukukiskon ja alareunan ohjauskiskon varassa. Lasit avataan yksitellen parvekkeen sivuseinille, jolloin aukko saadaan kokonaan vapaaksi ja lasit voidaan helposti pestä myös ulkopinnoilta.

Lasituksen alumiiniprofiilit on päällystetty säänkestävästi polyesteripulverimaalattuna tai anodisoituna. Profiilien laaja valikoima mahdollistaa lasituksen kiinnityksen hankalampaakin rakenteeseen.

Kattolasitukset (valokate)

Lasitus on mahdollista toteuttaa jo olemassa olevaan puurunkoon tai toimitamme halutessasi lasitusten lisäksi myös alumiinirungot, johon lasitus on mahdollista kiinnittää. Saatavana myös akryyliset valokatteet.

Tuotekortti – Terassi- ja parvekelasitus