kevennä lasilla

Kalustelasit

Keittiön välitilan lasit

Keittiön välitilan lasit ovat tyylikäs ja samalla myös erittäin toimiva vaihtoehto perinteiselle laatoitukselle. Keittiön välitilan lasit asennetaan työtason ja kaapiston väliin laatoituksen asemesta. Tyylikkyyden lisäksi lasin kiistaton etu on puhdistamisen helppous ja yhdestä palasta tehty välitilan lasi on yhtenäisen ja tyylikkään näköinen ratkaisu ilman ylimääräisiä saumoja.

Takaneduslasit

Takaneduslasit saatavana mittojen mukaan karkaistusta turvalasista. Lasit saatavina myös fasettihiotulla reunalla sekä etukulmien pyöristyksillä. Vaihtoehtona myös tehdä kuviointeja lasiin lasimaaleilla.

Vitriinit ja lasikalusteet

Lasin UV-liimauksella voidaan rakentaa lähes millaisia huonekaluja pienistä pöydistä hyllyihin ja ruokapöytiin. Myös erilaiset lasivitriinit myymälöissä ja muissa julkisissa tiloissa tehdään UV-liimaamalla.

Lasihyllyt ja pöydät

Pöytälevyt paksusta lasista on upea kaluste. Valikoimistamme löytyy useita paksuja pöytälaseja ja savyvaihtoehtoina on kaikki ikkunalasien sävyt. Valmistamme myös lasia suojaamaan tai peittämään pöydän pintaa.

Näyttävät lasihyllyt valmistamme kirkkaasta- sävyllisestä tai sulatetusta lasista. Hyllyihin voimme sulattaa myös yksilöllisiä kuvioita.

 

Tuotekortti – Kalustelasit