Asennus- ja huoltopalvelut

Vuosikymmenten kokemus on muovannut meistä lasilla rakentamisen mestarin. Monimutkainenkin lasi-idea toteutuu nopealla toimitusajalla ammattitaitoisen henkilökuntamme käsissä.
Meidän kauttamme saat myös asiantuntevaa apua ja neuvoa lasituksiin liittyen.

Täydellinen asennuspalvelu

Palveluumme kuuluu täydellinen asennuspalvelu: kaiken mitä myymme, voimme myös asentaa ja toimittaa paikalle. Annamme ammattilaisen asiakkaan käyttöön ja autamme niin suunnittelussa kuin toteutuksessa.

Teemme veloituksettoman arviointikäynnin tarjousta varten Kuopiossa ja Kuopion lähialueilla, joka kannattaa tilata jo varhaisessa vaiheessa rakennus-/remonttiprojektia. Päätoimipisteemme on Kuopiossa, asennamme rakennus- ja sisustuslasit niin Pohjois- ja Etelä-Savon kuin Uudenmaan alueella. Meidän kauttamme saat myös asennuksen sisustuslasituotteillemme Jyväskylän, Joensuun ja Lahden alueelle.

Teemme tiivistä yhteistyötä oman puuseppä- ja metallipajan kanssa, tämän myötä voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaiset ratkaisut ”yhden luukun” periaatteella.

Mittaus- ja suunnittelupalvelut

Otamme tilastasi tarkat mitat ja tällöin voimme myös suunnitella lasituksiin mahdollisia valaistuksia ja asiakas pystyy huomioimaan tämän sähkösuunnittelussa. Mittakäyntiin sisältyy aina myös lasituksien suunnittelu. Suunnittelusta vastaa ammattitaitoinen lasimestareiden tiimi, jotka toteuttavat myös asennustyöt. Tällöin varmistuu suunnittelun ja asennuksen saumaton yhteistyö.

Korjauslasitus ja erikoistyöt

Onko ikkunan tai oven lasi rikki? Me korjaamme ikkunoiden ja ovien lasit niin yksityiskohteista kuin julkisistakin kohteista. Kutsu meidät mittakäynnille tai tuo ikkunapokasi/ovesi pajallemme korjattavaksi. Tiesithän, että teemme myös paljon korjauksia/entisöintejä rikkoutuneisiin lasituotteisiin ja -kalusteisiin.

Pystymme tekemään lasin pintaan useilla eri tekniikoilla yksilöllisiä kuvioita ja erilasia pintoja. Voimme kuvioida ja värittää lasin erilaisin menetelmin tai niiden yhdistelmin niin rakennuslasituksen kuin sisustuslasituksen osalta:

Hiekkapuhallus | Sulatus | Lasimaalit | Digiprinttaus | CNC-konetyöstöt | Lasimosaiikki

Terassilasituksien huolto

Suositeltu huoltoväli terassilaseille on viisi vuotta. Säännöllinen lasien pesu ja puhtaanapito ovat parasta huolenpitoa lasiterassille. Vaikka terassilasitus suojaakin rakenteita ja pintoja lasituksen sisällä, vaativat kiskot ja terassilasit silti pesua. Terassilasien pesu käy helposti oikeilla välineillä ja tekniikalla.

Muista tehdä vuoden välein terassilasituksiin ja kiinnityksiin tarkistus ja tarvittavat toimenpiteet, rakenteet elävä lämpötilan vaihteluiden vuoksi ja tämän vuoksi kiinnityksiä on hyvä välillä kiristää.

Parvekelasien korjaus

Korjaamme parvekkeesi rikkoutuneet lasit oli  kyseessä parvekkeen kaidelasit tai liukulasitukset. Kysy lisää lasilinkki@lasilinkki.fi / 017 2833100.