luomme lasista

Lasilinkki

Lasilinkki Oy on vuonna 1983 Kuopioon muuttanut täyden palvelun lasitalo. Yrityksen perustaja Erik Aravirta toimi työurallaan 50 vuotta lasin parissa ja on alan uranuurtajia Suomessa. Nykyisten omistajien, Erikin tyttären Arjan ja hänen tyttäriensä rakkaus lasiin kasvoi luontevasti kotipiirissä ja he ovat luotsanneet yrityksen kehittymään ajan mukana, kuitenkaan pitkiä perinteitä unohtamatta.

 

Lasilinkki on kasvanut täyden palvelun lasitaloksi, joka on valtakunnan eturivissä erityisesti sisustus- ja rakennuslasin tarjoajana. Me tunnemme alan rakennusmääräykset, autamme oikean lasin valinnassa ja ammattitaitoinen asennus kuuluu aina palveluumme. Varastokoot ja standardimitat eivät istu kaikkiin kohteisiin, siksi suunnittelemme sopivat lasielementit mittatilaustyönä Kuopion Neulamäessä sijaitsevassa tehtaassaamme, jossa on myös monipuolinen myymälä sekä inspiroiva showroom.

 

Lasiteollisuus on tiivis osa perheemme historiaa. Ymmärrämme lasia materiaalina ja tiedämme, miten monenlaiseen käyttöön se taipuu. Ymmärryksen tuomalla varmuudella tarjoamme aina uusia mahdollisuuksia lasilla rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen.

Lasilinkki Kuopio