tyyliä ja tilantuntua

Lasiseinät ja -ovet

Suihkuseinät

Suihkuseinän avulla kylpyhuoneen tila saadaan tehokkaasti käyttöön. Kääntyvä suihkuseinä on helppo siirtää seinää vasten pois siivouksen tieltä. Laadukkaat suihkuseinät, jotka sopivat joka tilaan valmistetaan mittatilaustyönä tilan vaatimusten mukaan karkaistusta turvalasista. 
Tuotekortit – Suihkuseinät

 

Saunan seinät

Lasiset suihkuseinät ja saunan lasiseinät tuovat kylpyhuoneeseen ylellisen ilmeen ja yhdistävät kylpyhuoneen ja saunan saumattomaksi kokonaisuudeksi. Kaikki lasit ovat valmistettu turvallisesta ja kestävästä CE-merkitystä karkaistusta turvalasista. Saunan lasien mukana toimitetaan saranoiden väriset ja korkealaatuiset alumiinilistat.
Tuotekortti – Saunan lasiseinät

 

Mustakehyksiset lasiseinät 

Valikoimiimme kuuluu mustilla profiileilla valmistetut trendikkäät lasiseinät sekä ovet. Loft henkeä huokuvat lasiseinät on mahdollista toteuttaa niin ruudukoilla kuin ilman. Mustalla profiililla valmistetut lasiseinät tai liukuovet on mahdollista valmistaa/asentaa myös kylpyhuoneisiin.
Tuotekortti – Musta ruudukkoseinä

 

Lasiliukuovet

Valmistamme laadukkaat lasiliukuovet mittatilaustyönä. Profiilit voidaan kiinnittää seinään, kattoon tai lasiin.
Tuotekortti – Liukuovet

 

Väliovet

Karmilliset väliovet sekä suoraan aukkoon saranoidut ovet tehdään mittatilaustyönä karkaistusta lasista. Lasisävyjä ja kuviovaihtoehtoja useita.
Tuotekortti – Väliovet

 

Toimiston lasiseinät

Harkitut yksityiskohdat varmistavat tyylikkään ja toimivan lopputuloksen. Laajan profiilivalikoiman ja monipuolisen värivalikoiman ansiosta voidaan toteuttaa lukuisia erityylisiä tilaratkaisuja. Myös ääneneristykseen voidaan vaikuttaa ovi- ja lasivalinnoilla.

 

Kysy lisää tuotteistamme!

Kylhypuoneen sisustus lasiseinät.

Lasiset tilanjakajat tuovat kylpyhuoneeseen tilan tuntua

Suositut ja trendikkäät mustaprofiiliratkaisut

Lasiseinä toimistoon.

Lasiseinät toimistotilaan

Tilaratkaisuja lasilla toimistotiloihin

Tuotekuvia:

.