Lisäsuojat

Soita ja kysy lisää lisäsuojistamme!

 

PISARASUOJAT ASIAKASPALVELUPISTEISIIN

Suojaa henkilökuntasi ja asiakkaasi, nyt ja tulevaisuudessa. Valmistamme pisarasuoja pleksejä mittatilaustyönä palvelu- ja myyntipisteisiin. Saatavina jalallisina tai kassoille kiinteästi asennettavina. Lisäsuojat sopivat hyvin kauppoihin, pankkeihin, apteekkeihin, lääkäriasemille, huoltoasemille – kaikkialle missä kasvotusten tapahtuva vuorovaikutus on arkipäivää.

Henkilökuntamme neuvoo teitä mielellään ja auttaa suunnittelemaan juuri teille sopivan ratkaisukokonaisuuden.

PISARASUOJAT

6 mm polykarbonaattia, kovapintainen ja kestää kulutusta.

Helppo puhdistaa ja desinfioida, puhdistus miedolla fairy vedellä ja pehmeällä liinalla. Oheisen taulukon kautta lisätiedot siitä, mitä aineita pc-materiaali kestää.

Taivutettavissa ja muokattavissa toiveiden mukaan  esim. maksupäätteen reikä levyyn.

Saatavana kiinteästi asennettavana palvelutiskiin tai alumiinisilla tukijaloilla seisova suoja, lisäksi myös tarjolla tilanjakaja sekä palvelupisteiden välinen välisuoja. Omilla jaloilla seisova suoja on helppo ja nopea ottaa käyttöön eikä vaadi asennusta rakenteisiin.

Saatavana myös erikseen räätälöityjä ratkaisuja takseihin sekä henkilöauto- että tila-automalleihin ja myynti-/ruokavaunuihin (ks. sivun alla osassa tuotekuvia)

UUTTA! Standardimalli: pisarasuoja palvelupisteille kustomoiduilla pleksijaloilla! Materiaalina 4 mm polykarbonaatti, joka on kestävämpi kuin tavallinen akryyli. Hinta vain 110 € sis. alv. 24 % +toimituskulut, koko: 760*680 mm, palveluaukko keskellä 500*150 mm.

Hinnat alkaen:

– 100 € sis. alv. 24 %/ kpl palvelutiskiin kiinni ruuvattavat

– 200€ sis. alv. 24 % / kpl alumiinijalallinen suojalevy

Tilanjakajat ja palvelupisteiden väliset välisuojat tapauskohtaisesti

– Isoissa tilauksissa tilaushinta katsotaan erikseen

 

KASVOvisiiri

Kasvovisiirit valmistetaan käsityönä tilauksien mukaan. Kasvovisiiri sopii hyvin käyttöön terveyden huoltoon ja erilaisiin asiakaspalvelutilanteisiin. Polykarbonaattivisiirillä varustettu kasvosuojain on kevyt ja tukeva. Laaja näkökenttä lisää myös työturvallisuutta. Kasvovisiirissä on joustava, vaahdotettu PE pehmusteinen pääpanta neopreeninauhalla, joka ei rasita otsan ihoa liikaa.

Kasvovisiirimme on uudelleenkäytettävä ja on helppo myös puhdistaa. Puhdistus miedolla fairy vedellä ja pehmeällä liinalla, oheisen taulukon kautta lisätiedot siitä, mitä aineita pc-materiaali kestää.  Kasvovisiirin pehmuste osan voi myös pestä desinfiointiaineella tai saippuavedellä. Otsapannassa olevan neopreeninauhan puhdistus vain desinfioimalla esim. pyyhepaperia käyttäen, neopreeni ei kestä hirmu hyvin vesipesua. Visiiri on kestävä, mutta pehmeät osat kuluvat nopeammin, jolloin uudelleen käyttökerrat vaihtelevat käytön kuluttavuuden mukaan.

UUTTA! Kasvovisiirillä varustetut lippikset ehkäisevät pisaroiden leviämistä ja sopivat hyvin palvelualoille kuten ravintolatyöntekijöille. Lippis-mallimme on myös kätevä väliaikaisena lisäsuojana työntekijöille, jotka joutuvat asioimaan päivittäisessä työssään oman työympäristönsä ulkopuolella.

– Basic-malli (otsapannan syvyys 5 cm) säädettävällä kuminauhalla 29 € sis.alv. 24 %/ kpl
– Deep-malli (otsapannan syvyys 8 cm) säädettävällä kuminauhalla, tilaa visiirin alla mm. luupeille,
otsapannassa huurtumisenesto rei’itys 32€ sis. alv. 24 %/ kpl
– Freestyle-mallissa lippis kasvovisiirillä, 25 € sis. alv. 24 %/ kpl
– Kasvovisiirejä valmistetaan tilauksesta, toimitusajat vaihtelevat tuotannon tilanteen mukaan 5-14 pv
– Isommat tilaukset katsotaan erikseen

Huom. Kasvovisiiri ei ole CE-merkitty, suositellemme yhä huolehtimaan etäisyyksistä ja hyvästä käsihygieniasta.

TURVAVÄLITARRAT

Meidän kauttamme voit nyt myös helposti tilata turvavälitarrat palvelupisteillenne. Turvavälitarrat ohjaavat ja muistuttavat asiakkaitanne pitämään turvavälin jonottaessaan vuoroaan kassalle.

– Halkaisija 600mm

Hinta: (alv. 0% )

– Asennettuna 35€/kpl

– Ilman asennusta 25€/kpl

 

TOIMITUSEHDOT

– Toimitusaika tilauskannan mukaan

– Noudettuna Lasilinkistä

– Toimitus/*asennus paikan päälle ajoveloitus Kuopion alueella.

– Toimitus muualle Matkahuollon kautta

 

TILAUKSET JA TIEDUSTELUT:
lasilinkki@lasilinkki.fi / p. 017 283 3100 (ma-pe 7:30 – 16:30)