Pisarasuojat

Soita ja kysy lisää pisarasuojistamme!

Pisarasuojat asiakaspalvelupisteisiin

Suojaa henkilökuntasi ja asiakkaasi, nyt ja tulevaisuudessa. Valmistamme pisarasuoja pleksejä mittatilaustyönä palvelu- ja myyntipisteisiin. Saatavina jalallisina tai kassoille kiinteästi asennettavina. Lisäsuojat sopivat hyvin kauppoihin, pankkeihin, apteekkeihin, lääkäriasemille, huoltoasemille – kaikkialle missä kasvotusten tapahtuva vuorovaikutus on arkipäivää.

Helppo puhdistaa ja desinfioida, puhdistus miedolla fairy vedellä ja pehmeällä liinalla. Oheisen taulukon kautta lisätiedot siitä, mitä aineita pc-materiaali kestää.

Henkilökuntamme neuvoo teitä mielellään ja auttaa suunnittelemaan juuri teille sopivan ratkaisukokonaisuuden.

Standardimallit

Kevytrakenteinen pisarasuoja kustomoiduilla pleksijaloilla! Materiaalina 4 mm polykarbonaatti, suojan koko on 760×680 mm, palveluaukko keskellä 500×150 mm.

Pisarasuoja tukevilla alumiinijaloilla, materiaalina 4 mm polykarbonaatti. Suojan kokonaismitta on 1000x700mm, palveluaukko 150 mm korkea, jalkojen syvyys 200 mm (pöydällä ollessa molemmin puolin jalka tulee pleksistä ulospäin 85 mm). Alumiinijalkaisen suojan saa myös niin että alhaalle jää vain 40 mm rako, jolloin se soveltuu erinomaisesti vaikka neuvottelutilaan tai omaisten tapaamiseen.

Räätälöidyt ratkaisut

Mikäli palvelupisteeseesi ei istu mikään perusmalli, suunnittelemme ja toteutamme myös räätälöityjä suojaratkaisuja. Suojat ovat taivutettavissa ja muokattavissa toiveiden mukaan esim. maksupäätteen reikälevyyn. 6 mm polykarbonaatti on kovapintainen ja kestää kulutusta.

Saatavana kiinteästi asennettavana palvelutiskiin tai alumiinisilla tukijaloilla seisova suoja, lisäksi tarjolla myös tilanjakaja sekä palvelupisteiden välinen välisuoja. Omilla jaloilla seisova suoja on helppo ja nopea ottaa käyttöön eikä vaadi asennusta rakenteisiin.

Saatavana myös erikseen räätälöityjä ratkaisuja takseihin sekä henkilö- että tila-automalleihin ja myynti-/ruokavaunuihin (ks. sivun alla osassa tuotekuvia).

Toimitusehdot

Toimitusaika

– Tilauskannan mukaan

Toimitus

– Noudettuna Lasilinkistä
– Toimitus/asennus paikan päälle Kuopion alueella (ajoveloitus 40€)
– Toimitus muualle Matkahuollon kautta