Asiakastarinat

”Lasilinkin kanssa yhteistyö sujuu todella jouhevasti. Essiltä ja muulta poppoolta saa apua pienimmissäkin suunnittelupulmissa ja palvelu on huippuluokkaa! Enpä epäröisi esittää hulluimpiakaan toiveita ja ideoita tämän tiimin kanssa!”

Ansku
Puijon Rakenne ja Sisustus Oy

”Olemme hankkineet moniin Bo LKV:n toimistoihin lasiratkaisuja Essis by Lasilinkiltä. Toimistoihin asennetut lasiseinät ja lasioviratkaisut sekä mittojen mukaan teetetyt peilit ovat tärkeä osa tilojemme tunnelmaa sekä tinkimätöntä tyyliä. Esimerkiksi Helsingin Töölön uuden toimiston näyttävät graafiset lasielementtiseinät ja peilit suunniteltiin rakennuksen arkkitehtuuriin sopivaksi. Bo LKV:m sisustusarkkitehti Jenni Leikaksen suunnitelmien mukaisesti toteutetut lasi- ja peilielementit tehtiin hyvässä yhteistyössä alun suunnitelmista asennuksiin saakka. Yhteistyömme Essiksen kanssa on ollut aina hyvin inspiroivaa, sopivan joustavaa ja mukavan mutkatonta.”

Kati Rasku
asiakkuuspäällikkö, Bo Family Group Oy

”Lasilinkin kanssa on ollut aina helppo ja mukava asioida ja erikoisempienkin mittatilaustuotteiden suunnittelu ja toteutus onnistuu joustavasti. Mukavaa on myös se, että toimitukset onnistuvat mutkitta välimatkasta huolimatta.”

Maija Rasila
Interior architect, blogger, freelancer

”Lasilinkillä on aina mukava asioida ja työt valmistuvat nopealla aikataululla. Vaativissa erikoistöissä kokemus ja ammattitaito nousevat arvoon arvaamattomaan.”

Antti Kolari
Kalusteveistämö A. Kolari

”Olen tehnyt yhteistyötä Lasilinkin kanssa jo vuosien ajan. Sisustussuunnittelijana asiakaskohteissa on kiva toteuttaa uusia juttuja varsinkin kun lasimateriaalin käyttö sisustuksessa on taas suosittua. Lasilinkissä on aina otettu erikoisemmatkin ideat innokkaasti vastaan ja lopputulos on ollut hienosti toteutettu ja suunnitellun kaltainen. On hienoa että tällaista osaamista löytyy Kuopiosta.”

Mervi Halonen
Muotoilija AMK, SI
Valon arkkitehtuuri
Sisustussuunnittelu Tiina Ruotsi

”Uudehko kerrostalokotimme sai uutta ilmettä ja persoonallisuutta  työhuoneen ja olohuoneen välille pintaremontin yhteydessä asennetuista lasi-ikkunasta ja -ovesta mustilla karmeilla.

Idea lähti sisustussuunnittelija Mervi Haloselta, jolta pyydettiin muutosta ja yksityiskohtaa olohuoneen isoon tilaan. Ikkuna ja ovi yhdistävät tiloja ja valo pääsee kulkemaan kauniisti huoneiden välillä. Hauskana lisänä ikkuna toimii myös lasten käsinukke-esityksissä.

Oven äänieristävyys on täyttänyt kaikki odotukset ja oli tärkeä kriteeri työhuoneen käytön kannalta. Yhteistyö Lasilinkin kanssa sujui erinomaisesti.

Oli mukava päästä tutustumaan tuotteisiin paikan päälle, jossa sain lämpimän vastaanoton. Tuotevaihtoehdot olivat hyvin esillä ja helposti vertailtavissa. Toimitus ja asennus menivät suunnitelmien mukaan.

Kiitos Lasilinkin henkilökunnalle erinomaisesta palvelusta!”

Tuire ja Markus