Toimitusehdot

1. Tilaaminen

Tilaukset tapahtuu pääasiallisesti kirjallisesti verkkosivujen kautta tai osoitteeseen lasilinkki@lasilinkki.fi tai tarjouksen antaneelle myyjälle sähköpostitse. Puhelimitse tehdyt tilaukset ja annetut lasin mitat tulee asiakkaan tarkistaa.

2. Tuotteiden toimitus

Toimittaja vastaa kuljetuksissa mahdollisesti tapahtuneista rikkoutumisista silloin, kun rahdin hinta veloitetaan asiakkaalta. Asiakas on velvollinen tarkistamaan toimitetut tuotteet niiden saapuessa ja merkitsemään mahdolliset vaurioitumiset rahtikirjaan. Mikäli tuotteessa ilmenee vaurioita, joita ei toimituksen yhteydessä ole pystytty havaitsemaan, niin asiakkaalla on viisi päivää aikaa reklamoida virheistä toimittajaa kirjallisesti osoitteeseen lasilinkki@lasilinkki.fi. Kuljetusvaurioiden reklamaatioaika päättyy tämän jälkeen.

Tuotteiden toimitusaika vaihtelee 1-6 viikkoa tilatun tuotteen mukaisesti, mikäli muusta ei olla sovittu. Tuotteiden rahtiin kuuluu toimitus pihaan, mahdollisesta sisään/kerroksiin kannosta tulee sopia erikseen. Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti klo 8-16.

Kuluttaja-asiakkaalla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus (joitain tuotteita tämä peruutusoikeus ei koske, tarkista ne täältä). Asiakas on velvollinen maksamaan tuotteen palautuksen yhteydessä syntyneet lähetyskulut (ei koske viallisia tuotteita). Mikäli haluat palauttaa tuotteen tai reklamoida, ota yhteyttä lasilinkki@lasilinkki.fi.

Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

3. Maksaminen

Verkkokaupan maksuehdot >>

Sähköpostitse ja puhelimitse tehdyt noudettavat tilaukset maksetaan noudettaessa. Maksuvälineenä käyvät käteinen, pankkikortti sekä seuraavat luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Maestro. Sähköpostitse ja puhelimitse tehdyt toimitettavat tuotteet maksetaan ennakkomaksulla tai laskulla. Tuotteet toimitetaan / aloitetaan valmistus toimitusajan mukaisesti, kun maksusuoritus näkyy Lasilinkki Oy:n tilillä. Laskun maksuaika on 7 päivää. Tarkistamme ennen ensimmäistä laskutusta asiakkaan luottotiedot. Myöhästyneistä maksuista peritään viivästyskorkoa ja muistutusmaksut. ​

4. Vastuu

Emme vastaa välillisistä vahingoista. Mikäli toimittamissamme tuotteissa on virhe, korvaamme ainoastaan virheellisen materiaalin osuuden. Kaikki tuotteet, jotka ovat mittatilaustuotteita, niillä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Emme vastaa myöskään tuotannossa tai kuljetuksessa tapahtuneista odottamattomista viiveistä tai force major -tilanteista.

Mittavastuu

Mitat ilmoitetaan aina millimetreinä, leveys x korkeus. Mikäli tilaus tehdään asiakkaan antamilla mitoilla, niin mittavastuu on asiakkaan. Mittavastuu koskee sekä tuotteen mittoja ja sitä että tuote voidaan toimittaa toimituskohteeseen.

Jos me hoidamme mittauksen niin vastuu mitoista on meidän, mittaukset tehdään pääsääntöisesti viimeistellystä aukosta/kohteesta.

Katso tarkemmat toimitus- ja maksuehdot alta sekä takuutiedot:

Toimitusehdot yksityisasiakkaille >>
Toimitusehdot yritysasiakkaille >>
Takuuehdot >>

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

5. Yhteystiedot

Lasilinkki Oy

017 283 3100
lasilinkki@lasilinkki.fi

Yrittäjäntie 5
70150 Kuopio