Kodin muut lasit

Lasilla sisustamisen mahdollisuudet ovat moninaiset. Lasilla saat uutta ilmettä tilaasi, lasilla voit uudistaa jo kuluneita pintoja tai suojata kalusteen tai tilasi pintoja.  Lasivaihtoehtoja on lukuisia; sävyt, kuvioinnit, käsittelyt ja vahvuudet vaikuttavat lopullisen lasin valintaan.

Välitilan lasit

Keittiön välitilan lasit ovat tyylikäs ja samalla myös erittäin toimiva vaihtoehto perinteiselle laatoitukselle. Keittiön tai kodinhoitohuoneen välitilan lasit asennetaan työtason ja kaapiston väliin laatoituksen asemasta. Tyylikkyyden lisäksi lasin kiistaton etu on puhdistamisen helppous ja yhdestä palasta tehty välitilan lasi on yhtenäisen ja tyylikkään näköinen ratkaisu ilman ylimääräisiä saumoja. Meiltä saat myös keittiön tasolasit.

Keittiön välitilanlaseja on saatavilla myös kierrätyslasista.

Pöydän suojalasit

Valikoimistamme löytyy useita lasi- ja sävyvaihtoehtoja. Pöytälasina käytetään yleensä 6 mm paksua lasia. Ruokapöydille ja varsinkin lapsiperheisiin suosittelemme karkaistua 6 mm turvalasia. Karkaisematon lasi soveltuu kevyempään käyttöön ja pienemmille pinnoille kuten sivupöydille tai vastaaville.

Pöytälasin reunat ovat aina hiotut ja kulmat tyssätyt. Kulmiin voit valita erikseen myös pyöristyksen tai jonkun muun muodon kuten viistoleikkauksen. Pöytälasit saatavilla myös erilaisin muodoin kuten pyöreä tai soikea.

Takaneduslasit

Viimeistele tulisijasi takaneduslasilla. Lasi on kestävä ja tuo suojaa lattiapinnallesi. Voit valita vaihtoehdon, joka sopii yhteen takan, lattian ja sisustuksesi kanssa.

Varastostamme löytyy vakiomittaisena kirkasta karkaistua turvalasia 600/800/1000 mm x 400 mm. Vakiomittaiset lasit varastostamme kiiltoreunahiottuna ja etukulmat pyöristettynä R50.

Meiltä saat myös takaneduslasit mittojesi mukaan ja haluamallasi muodolla, lasilla ja viimeistelyin.

Uunin ja takan luukun lasit

Leikkaamme tulenkestävästä lasista mittojesi mukaan uudet lasit rikkoutuneiden tilalle. Tulenkestävä lasi (Robax) sopii hyvin niin uunin, takan kuin kiukaan luukkuihin/oviin. Teemme myös muotoleikattuja Robax-laseja.

Meiltä saat myös tulenkestotiivistettä mittojesi mukaan.

Lasihyllyt

Lasihyllyt saat mittojesi mukaan haluamallasi muodolla. Voit valita useasta eri sävy- ja kuviovaihtoehdosta haluamillasi kiinnikkeillä. Hyllyt ovat kauniisti kiiltoreunahiottuja ja voit valita halutessasi kulmiin pyöristyksen.

Katso suoraan verkkokaupasta upeat kierrätyslasihyllymme!

Lasialtaat

Valaistut Essis Collectionin lasialtaat ovat sekä näyttäviä, kestäviä että helppohoitoisia.

Perusmalleissa on kahdeksan eri sävyvaihtoehtoa neljässä eri mallissa. Lasialtaan saa valolla tai ilman valoa. Mittatilaustöissä mahdollisuus myös muihin sävyihin ja kuvioihin.

Lasikalusteet

Lasilla voi sisustaa kotia tai toimitilaasi monipuolisesti. Lasin saa kalusteen päälle suojaamaan pintaa, peilin voi liimata kiinni kalusteeseen vain mielikuvitus on rajana. Teemme kaiken mittatilaustyönä.

Lasivitriinit ovat ajaton ja käytännöllinen kaluste sisutuksessasi. Teemme käsityönä tehtaallamme lasivitriinit mittojesi mukaan niin seinälle kuin lattialle. Lasivitriinit tehdään UV-liimaamalla, hyllyihin saa myös kevyen vaijerikiinnityksen.

Essis Collectionin mallistosta löydät kauniita lasipöytiä, jotka sopivat hyvin mm. kahvipöydäksi tai sivupöydäksi. Tutustu valikoimaan verkkokaupastamme.

Pöytälevyt paksusta lasista on upea kaluste. Valikoimistamme löytyy useita paksuja pöytälaseja ja sävyvaihtoehtoja. Katso lisää pöydän laseista täältä.