Alumiinikehystetyt lasiseinät ja -ovet

Valikoimiimme kuuluu alumiiniprofiileilla valmistetut trendikkäät lasiseinät sekä -ovet. Loft-henkeä huokuvat lasiseinät on mahdollista toteuttaa niin ruudukoilla kuin ilmankin. Alumiiniprofiililla valmistetut lasiseinät tai -ovet on mahdollista saada myös kylpyhuoneisiin.

Profiilien perusvärejä ovat mattahopea, musta ja valkoinen. Profiilit ovat myös saatavilla kaikissa RAL-värikartan väreissä erikseen maalattuna.

Alumiiniprofiileilla saat tilaan ryhtiä ja näyttävyyttä. Voit myös valita niihin erilaisia laseja tai peilejä tuomaan tilaan ilmavuutta ja avaruutta. Mikäli lasiseinääsi tulevat lasiovet, niin ovien valinnassa tyylin lisäksi kannattaa miettiä toimivuutta, onko mm. liukuovet tilassa saranaovia käytännöllisemmät.

Alumiinikehystetyt lasiseinät ja lasiovet useammalla eri lasilla

Essis by Lasilinkin ja Mirror Line Oy:n uusi yhteistyötuote mahdollistaa erilaisten kuvio- ja sävylasien yhdistelmän alumiinisiin mittatilaus lasiliukuoviin ja lasiseiniin. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia monipuoliseen ja persoonalliseen lasilla sisustamiseen.

Voit nyt siis valita useamman erilaisen lasin haluamallasi ruudukoinnilla joko lasiliukuoveen tai kiinteään lasiseinään. Mirror Linen kotimaisien kehyksien avulla ikkunaruutujen määrä ja sijoittelu onnistuu monipuolisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia kirkkaita koristelaseja niin kuin värikkäitä sävylaseja. Tämän lisäksi meiltä löytyy ainoana Suomessa käsityönä tehtyjä sulatettuja kuvioituja laseja kahdeksassa eri sävyssä. Essiksen mallistosta löytyy monia vakiokuvioita, tunnetuimpina raita- ja retrolasi, mutta lasille voidaan sulattaa, vaikka asiakkaan oma suunnittelema kuvio tai kuva. Pystymme myös kuvioimaan lasia hiekkapuhaltamalla tai kalvottamalla.

Profiilien perusvärejä ovat mattahopea, grafiitti, musta ja valkoinen. Profiilit ovat myös saatavilla kaikissa RAL-värikartan väreissä erikseen maalattuna.

Lasiliukuovet

Lasiliukuovet

Lasiliukuovilla saat lisää tilaa huoneeseesi ja luonnonvalo pääsee kulkeutumaan helposti huoneesta toiseen. Valmistamme laadukkaat lasi- ja peililiukuovet mittatilaustyönä. Profiilit voidaan kiinnittää seinään, kattoon tai lasiin. Voit valita profiilisi joko alakantoisen tai ilman lattiakiskoa yläkantoisena

Lasiliukuovien profiilien perusvärejä ovat mattahopea, musta ja valkoinen, tietenkin profiilit on myös saatavilla kaikissa RAL-värikartan väreissä erikseen maalattuna. ⁠

Uutta! Lasiliukuovet nyt myös tammi- tai koivuprofiililla.

Peililiukuovet

Peililiukuovilla saat vaatekaapillesi/-huoneellesi huolitellun ilmeen ja saat samalla lisää käyttötilaa huoneeseesi. Viimeistellyt yksityiskohdat varmistavat sisustukseesi sopivan lopputuloksen.

Valmistamme laadukkaat peililiukuovet mittatilaustyönä. Profiilit voidaan kiinnittää seinään, kattoon tai lasiin. Voit valita profiilisi joko alakantoisen tai ilman lattiakiskoa yläkantoisena.

Peililiukuovien profiilien perusvärejä ovat mattahopea, musta ja valkoinen, tietenkin profiilit on myös saatavilla kaikissa RAL-värikartan väreissä erikseen maalattuna.

Katso tuotekortilta tarkemmat tiedot ja vaihtoehdot.

Väliovet

Lasiovi soveltuu mihin tahansa tilaan eteisestä kylpyhuoneeseen. Karmilliset väliovet sekä suoraan aukkoon saranoidut ovet tehdään mittatilaustyönä karkaistusta turvalasista.

Lasisävyjä ja kuviovaihtoehtoja on useita. Karmit ovat saatavilla alumiinista tai puusta, katso tuotekortilta tarkemmat tiedot.

Tiesithän että meiltä saat uuden lasioven myös vanhoihin puukarmeihin tai uudet lasit entisten tilalle oveesi!

Toimitilojen lasiseinät

Suunnittelemme yhdessä kanssasi toimitilaasi toimivat tilaratkaisut lasista! Harkitut yksityiskohdat varmistavat tyylikkään ja toimivan lopputuloksen. Lasiseinillä saat pieneenkin tilaan lisää avaruutta ja valoa.

Kirkkaan lasin sijaan voit vaikka valita raitalasia tai etsatun lasin tuomaan hieman lisää yksityisyyttä tilaan. Laajan profiilivalikoiman ja monipuolisen värivalikoiman ansiosta voidaan toteuttaa lukuisia erityylisiä tilaratkaisuja. Myös ääneneristykseen voidaan vaikuttaa ovi- ja lasivalinnoilla. Valikoimistamme löytyy lasiseinäratkaisuita, joiden ääneneristävyys 28-40 DB.

Profiilit: Roca | Scan Mikael

Saunan lasitukset

Saunan lasiseinät ja -ovet tuovat kylpyhuoneeseen ylellisen ilmeen ja yhdistävät kylpyhuoneen ja saunan saumattomaksi kokonaisuudeksi. Kaikki lasit ovat valmistettu turvallisesta ja kestävästä CE-merkitystä karkaistusta turvalasista.

Saunan lasien mukana toimitetaan saranoiden väriset ja korkealaatuiset alumiinilistat ja vetimet. Katso lisätiedot tuotekortilta tai inspiroidu kuvagalleriassamme.

Suihkuseinät ja -nurkkaukset

Suihkuseinän avulla kylpyhuoneen tila saadaan tehokkaasti käyttöön. Kääntyvä suihkuseinä on helppo siirtää seinää vasten pois siivouksen tieltä.

Verkkokaupastamme löydät suihkuseiniemme vakiomallit.

Suihkuseinät, jotka sopivat joka tilaan valmistetaan mittatilaustyönä tilan vaatimusten mukaan karkaistusta turvalasista.

Tarvikkeet

Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia profiileita, heloja, saranoita ja vetimiä monissa eri väreissä. Myymälästämme löytyy myös kattava valikoima lisä-ja varaosia lasituksiin.