Kotimainen yhteistyötuote mahdollistaa kuviolasien yhdistelmän lasiseinään

Kotimaiset sisustusbrändit Essis by Lasilinkki ja Mirror Line aloittavat yhteistyön mittatilauslasiliukuovien ja lasiseinien tiimoilta.

Essis by Lasilinkki saa aiempaan alumiinikehysprofiilivalikoimaan nyt pitkään halutun uutuuden Mirror Linen kautta. Asiakas saa nyt valittua useamman erilaisen lasin haluamallaan ruudukoinnilla joko Lasiliukuoveen tai kiinteään lasiseinään. Mirror Linen kehysten avulla ikkunaruutujen määrä ja sijoittelu onnistuu monipuolisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Essis by Lasilinkin valikoimasta löytyy ainoana Suomessa käsityönä tehtyjä sulatettuja kuvioituja laseja kahdeksassa eri sävyssä. Essiksen mallistosta löytyy monia vakiokuvioita, tunnetuimpana raita- ja retrolasi, mutta lasille voidaan sulattaa, vaikka asiakkaan oma suunnittelema kuvio/kuva. Essis by Lasilinkin ja Mirror Linen yhteistyötuotteessa kuviolasit voidaan yhdistää kauniisti uniikiksi lasiseinäteokseksi.

”Tavoitteenamme on lisätä ihmisten intoa sisustamiseen ja tuoda uniikkeja lasitusratkaisuja sisustajille. Jo vuosien ajan asiakkaamme ovat kysyneet meiltä alumiiniprofiilista lasiseinää niin, että siihen pystyisi valitsemaan useampaa erilaista lasia ja vihdoinkin se on mahdollista! Aivan upeaa, että löysimme kotimaisen kumppanin kenen kanssa voimme toteuttaa tämän yhteistyössä. On hienoa, että pääsemme tarjoamaan asiakkaillemme jotain aivan ainutlaatuista. Etenkin tällä hetkellä meidän omat kuvioidut sulatetut lasimme ovat suosittuja, koska niissä asiakkaamme pääsevät mielin määrin leikittelemään kuvioilla ja väreillä.” hehkuttaa Essis by Lasilinkin luova johtaja Essi Sundman.

Mirror Linen toimitusjohtaja Sinikka Saaranluoma on myös innoissaan uudesta yhteistyöstä ”Lasiseinät ovat jo pitkään olleet yksi suosituimmista tuotteistamme, mutta asiakkaat kaipaavat niihinkin yhä enemmän persoonallisuutta ja uniikkeja ratkaisuja. Yhteistyötuote on tähän täydellinen ratkaisu! On hienoa, että näin voimme tarjota asiakkaille myös yksilöllisiä lasiratkaisuja. Teemme mielellämme yhteistyötä muiden kotimaisten sisustusbrändien kanssa, joten oli lottovoitto löytää kumppaniksi juuri Lasilinkki.”