Kaidelasit

Kaidelasit – Tyylikästä turvaa

Valmistamme turvallisuusmääräysten mukaisia lasikaiteita mittojen mukaan ja autamme tarvittaessa sopivan kaideratkaisun suunnittelussa. Asennamme myös toimittamiamme lasikaiteita. Mahdolliset kiinnitystavat ja lasilaadut vaihtelevat kohteen mukaan.

Laajasta valikoimastamme löytyvät erilaiset kaideprofiilit ja kiinnitysvaihtoehdot sisä- ja ulkokäyttöön. Lasin sävyjä on valikoimissamme useita, voit myös saada lasit mm hiekkapuhallettuna.

Tolpaton lasikaide

Steelpro-lasikaideprofiili on laadukas, näyttävä ja yksilöllinen lasikaidejärjestelmä. Lasikaiteet kiinnitetään tukevasti alhaalta ja pystytolppia ei tarvita lainkaan, jolloin lasikaide on esteettinen ja ilmava sekä turvallinen että helppo asentaa. Se ei sisällä ruostuvia teräsosia, sopii siis hyvin niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin.

Lasikaide voidaan viimeistellä sen päälle asennettavalla alumiinilistalla tai käsijohteella. Pistekiinnityksessä lasi ikään kuin leijuu reisilankun kyljessä ja kiinnitysmekanismi näkyy pistemäisesti reisilankun pinnassa.

Toimitamme kaiteita niin julkisiin kuin yksityisiin tiloihin.

Alumiinilasikaide

Tuotevalikoimaamme kuuluu Aluroll Lukkan KL ja Nika-alumiinikaiteet. Kaide voidaan asentaa taso- tai otsapintaan.

Lasia voidaan sijoittaa joko kaiteen sisäpuolelle, kaidetolppien väliin tai kaiteen ulkoreunalle. Kaiteen ilmettä voidaan muokata suunnittelijan toiveiden mukaisesti hyvin monin tavoin.

Kaidelaseja ja niiden profiileja voidaan käyttää sekä ulko- että sisätiloissa.

Kaidelasit mittojesi mukaan

Kaidelasituksen voi tehdä myös RST-tolpilla, jotka ovat pyöreitä tai kulmikkaita.

Lasit saat mittojesi mukaan ja meiltä löydät myös tolppiin sopivat helat. Lasit voidaan myös tehdä olemassa oleviin tolppiin. Tolpat voivat olla mitä tahansa materiaalia, johon saa tukevasti lasikiinnikkeen kiinnitettyä. Meiltä saat tilattua myös RST-tolpat ja helat ja muut kaidelasitustarvikkeet erikseen.

Käsijohteet

Käsijohteet viimeistelevät portaikon ja nykyisten rakennusmääräysten mukaan kaikissa uusissa taloissa käsijohde tulee olla molemmilla puolilla portaikkoa. Useasti toinen puoli asennetaan silloin lasin päälle tai toinen vierelle.

​Valmistamme käsijohteet myös vanhoihin portaikkoihin ja käsijohteet voidaan päivittää myös LED-valaistuilla käsijohteilla.

Meiltä saat käsijohteet puusta, alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä seinään, lasiin tai lasin päälle kiinnitettäväksi.

Valikoimastamme löytyy myös siro alumiininen u-lista.