Julkisivulasitukset

Valmistamme, asennamme sekä korjaamme julkisivulasituksia. Meiltä saat erilaiset eristyslasit, palolasit kuin auringonsuojalasit julkisivuusi.

Alumiiniovet

Meiltä saat myös asennuksen kanssa CE-merkityt alumiinirakenteiset ulko-ovet omakotitaloihin, kerrostaloihin tai julkisiin rakennuksiin. Lukkanin alumiiniovet soveltuvat niin ulko- kuin sisäoviksi.

Alumiiniovet valmistetaan aina projektikohtaisesti mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Alumiiniovi on saatavilla mm. yksi- ja kaksilehtisenä, välivaakapuitteilla ja potkulevyllä. Oveen voidaan liittää myös kiinteä ikkuna oven sivulle tai yläpuolelle. Ovien lukitukset ja varustelut toteutetaan asiakaskohtaisina ratkaisuina. Alumiiniovet pulveri maalataan RR ja RAL sävyihin.

Taittolasiseinät

Taittolasiseinät ovat kätevä tapa muunnella toimitiloja eri toiminnoille riippuen mm. toiminnoista tai vaikkapa vuodenajoista. Tämä liukuoven tyyppi liukuu ja taittuu samanaikaisesti, jolloin ovilehdet siirtyvät haitarina päällekkäin toiselle laidalle. Tämä mahdollistaa seinän aukeamisen lähes koko lasiseinän matkalta. Liukutaiteoveen on mahdollista saada myös saranallinen käyntiovi molemmin puoleisella lukituksella.

Taittolasiseinällä saat toimitilaasi lisää tilaa, joka helpottaa kulkua toiseen tilaan tai ulos. Dormakaban-järjestelmän alumiiniprofiilinen taittolasiseinä on talvella tiivis ja pitää lämmön sisällä, ja on täten oikein toimiva ratkaisua Suomen sääolosuhteisiin. Kysy meiltä tarjousta.