Peilit

Valoa tilaan peileillä

Valmistamme peilejä käsityönä useissa eri sävyissä ja muodoissa.

Verkkokaupastamme löydät vakiomittaisia Essis Collectionin peilejämme. Peilejä saa niin kätevän kokoisena pöytäpeilinä kuin suurena kokovartalopeilinäkin.

Valmistamme peilejä myös mittatilaustyönä. Voit siis luoda juuri omaan sisustukseesi sopivan peilin. Teemme muotojen lisäksi myös kaikki erikoistyöt kuten reiät, muodot, fasettihionnat ja liimaukset. Varastostamme löytyy useita eri peilisävyjä trendikkäistä pronssisävytyksistä perinteisiin harmaisiin sekä kirkkaaseen peiliin.

Meiltä saat myös valopeilit erilaisin valoratkaisuin sekä erikoispeilit.

Kaaripeili

Kaareva muoto tuo peiliin hieman pehmeyttä. Peilin eri värivaihtoehdoilla saat luotua peiliin erilaista tunnelmaa; kirkas väri tuo tilaan valoisuutta sekä raikkautta ja pronssi tuo peiliin tunnelmaa.

Pyöreä peili

Pyöreät peilit istuvat hyvin niin modernimpaan kuin perinteisempäänkin sisutukseen. Pyöreät peilit saat aina kiiltoreunahiottuna ja ruuvikiinnityksellä.

Muotopeili

Muotopeileillä saat sisutukseesi leikkisyyttä, meiltä löytyy niin ovaalit kuin hexagon peilitkin.

Voit myös suunnitella oman muotosi ja toteutamme sen.

Alumiinikehyspeili

Meiltä saat niin isot kuin pienetkin alumiinikehystetyt peilit ruudukoilla tai ilman. Kehystetyn peilin voi kiinnittää seinälle tai jättää lattialle seinää vasten makaamaan.

Valopeili

Valopeilillä saat luotua tunnelmaa kylpyhuoneeseesi ja se toimii myös hyvänä tehostevalona kattovalon lisäksi. Valot peilit saat haluamallasi muodolla ja vahvuudella, myös hiekkapuhallusviimeistelyt onnistuvat meiltä!

Valopeilimme tehdään taustavalo LED-nauhalla. Peilin mukana tulee muuntaja, joka mahtuu peilin taakse kehikon sisäpuolelle. Peiliin voit valita LED-valaistuksen joko kokonaan ympäri tai vain ylös ja alas.

Tutustu: Pyöreä valopeili | Kaarivalopeili | Tuplakaari-valopeili | Suorakaidepeili valolla

Kierrätyslasipeili

Essis Collectionin kierrätyslasipeilin näyttävät kehykset on tehty kierrätyslasimurskasta sulattamalla. Lasimurska on tehty tehtaallamme syntyvästä jätelasista ja näin ollen se on ekologinen valinta.

Kierrätyslasikehyspeilin saat ilman valoa tai valon kanssa. Valopeilissä kehyksen taakse on sijoitettu LED-valo korostaa lasin kauneutta ja tekee peilistä säihkyvän ylellisen. Valot ja muuntaja on roiskevesisuojattu, joten peiliä voi käyttää myös kosteissa tiloissa.

Peilikalusteet

Etsitkö kaunista peilipöytää kotiiisi?

Essis Collectionista löydät valikoiman erilaisia peilipöytiä- ja tasoja peilikuutioista siroon sivupöytään.

Jos et löydä itsellesi sopivaa, voimme myös toteuttaa  peilipöydän mittatilaustyönä!

Erikoispeilit

Valikoimastamme löydät myös erikoispeilit isoista kuntosalin seinäpeileistä taitto-sekä piilopeleihin.

Katso lisätiedot tarjolla olevista erikoispeileistä tuotekortistamme.

Valvonta-ja liikennepeilit

Etkö löydä sopivaa vaihtoehtoa?

Kysy meiltä tarjousta ja teemme peilisi räätälöidysti mittojesi mukaan.

Sävyvaihtoehdot