Terassi- ja kattolasitukset

Terassi- ja kattolasitukset

Lasitukset suojaa tuulelta sekä lumelta ja terassisi herää uuteen elämään, josta sinä pääset nauttimaan vuoden ympäri. Valmistamme mittatilaustyönä terassilasitukset, myymme kotimaisia NIKA ja Lukkan -järjestelmiä. Saat haluamasi lasit mittojen mukaan haluamallasi profiililla.

Tiesithän myös, että saat meiltä myös terassilasituskokonaisuuden lisäksi parveke- ja kaidelasituksen rivi-, pari- ja omakotitaloihin.

Lukkan lasitukset terassillesi

Lukkan-liukulasitukset sopivat erinomaisesti sisä- ja ulkotiloihin. Pystypuitteellinen liukulasitus antaa erinomaisen suojan sääolosuhteita, likaa ja melua vastaan. Terassilaseihin on saatavana myös lämpölasit. Lukkan Termo-liukulasit on varustettu kaksinkertaisella eristyslasilla, ja ne soveltuvat kohtuullista lämmöneristävyyttä vaativiin tiloihin.

Pystymme myös toteuttamaan lasiterassikokonaisuuksia kattolasituksineen. Lasikattoon ja terassirunkoon voidaan liittää helposti myös muut Lukkan -tuotteet, kuten liukulasit, jolloin terassin saa täysin katettua. Osan terassin lasituksista voi toteuttaa myös kiinteillä lasituksilla, joilla voidaan toteuttaa joustavasti myös monimutkaisempia rakenteita ja mm. päätykolmioita.

Nauti maisemastasi saumattomasti

Nikan pystypuitteeton terassilasitusjärjestelmän kaikki materiaalit ovat säänkestäviä ja ruostumattomia ja ne on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi ja toimintavarmaksi.

Profiilit on varustettu harjalistalla. Suljettuna ne ovat kiinni toisissaan. Näin muodostuu useasta elementistä yhtenäinen seinä. Avattaessa ja suljettaessa lasitus liukuu kevyesti yläreunan ohjauskiskon ja alareunan liukukiskon varassa. Lasit avataan yksitellen terassin sivuseinille, jolloin aukko saadaan myös kokonaan vapaaksi.

Lasit mittojen mukaan

Lasitus on mahdollista toteuttaa jo olemassa olevaan puurunkoon käyttämällä valokattolistoja. Valokattolistalla toteutettuun lasikattoon on mahdollista yhdistää räystäskourut.

Toimitamme myös pelkät lasit mittojesi mukaan.

Saatavana myös akryyliset valokatteet.

Lasikattoratkaisut

Lukkanin lasikatto on tiivis ja viimeistelty tuote, joka kestää suuretkin lumikuormat.

Lasikatoissa käytetään 6–10 mm karkaistua tai laminoitua turvalasia tai eristelaseja, jolloin paksuus on n. 30 mm. Lasikatot voidaan toteuttaa pulpetti- ja harjakattomallisina. Suositeltu Lukkanin lasikaton kattokulma vaihtelee 5–25 asteen välillä.

Lasikatto asennetaan tukevan alumiinista rakennetun terassirungon päälle.

Huom. Kattolasitusratkaisut myydään vain tarvikemyyntinä!