Tuusulan Asuntomessut 2020

Essis Collection mukana jo viidettä kertaa Asuntomessuilla

Lasilinkki on jo viidettä kertaa mukana Asuntomessuilla Essis Collectionin tuotteilla. Meillä on neljän vuosikymmenen kokemus lasiratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Essis Collection on yrityksen kolmannen polven yrittäjän oma tuotemerkki, se on syntynyt rakkaudesta lasilla sisustamiseen.
Suunnittelemme ja valmistamme näyttäviä tilaratkaisuja sekä tuotteita, jotka ovat aina uniikkeja ja käsityönä valmistettuja. Teemme myös räätälöityjä tilaustöitä yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellen. Erikoisuutenamme on taito kehittää kierrätyslasista monipuolisia sisustuslasi tuotteita. Me haluamme olla se mahdollistava mestari, joka tuo lasin loputtomat käyttömahdollisuudet jokaisen ulottuville.

Tänä vuonna Asuntomessuja vietetään Tuusulassa 50-vuotisjuhlien merkeissä. Itse asiassa asuntomessuja vietetään nyt jo kolmatta kertaa sen historiassa Tuusulassa. Löydät 33 upeaa ja uniikkia messukotia Tuusulan rykmenttipuistosta, joista neljässä kohteessa pääset ihastelemaan Essiksen erilaisia lasisia ratkaisuja.

50-vuotisjuhlamessut esittelevät kaupunkiasumisen parhaat puolet yhdistettynä kylämäiseen yhteisöön, jossa palvelut, naapurit niin kuin luontokin ovat lähellä. Asuntomessut juhlistavat messujen aikana tulevaisuuden asumista neljän vahvan teeman myötä, jotka ovat asuminen tänään ja huomenna, sisustus- ja rakentaminen, taide ja hyvinvointi sekä vastuullisuus.

Lukuisten sisutuslehtien artikkeleista kuten myös valloilla olevan remontointi-  ja sisutusbuumin myötä,  voidaan päätellä, että luvassa on varmasti uniikit ja mieleenpainuvat asuntomessut, mistä löytyy jokaiselle jotakin.

Tutustu kohteisiimme: Honka Huomen, LumitiikeriVilla Hiili sekä Kastelli Kuori 125.

Essis Collection Honka Huomenessa

”Honka Huomen on älykäs hyvän elämän hirsitalo, joka pitää huolta asukkaistaan, itsestään ja ympäristöstä. Messutalo on suunniteltu kaikille aisteille – siinä yhdistyvät kaupunkihirsitalon tyylikäs arkkitehtuuri, puun tuoksu, harmoninen sisustus ja valaistus sekä miellyttävä äänimaailma. Honka Huomen -talossa terveelliset luonnonmateriaalit ja ekologinen hirsirakentaminen yhdistyvät asumisen laatua parantavaan älykkääseen talotekniikkaan. Konseptitalon tavoitteena onkin edistää terveellistä asumista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Honka Huomen on suunniteltu pienelle perheelle, joka elää aktiivista elämää. Koti on heille elämän tukikohta ja hyvinvoinnin lähde, jossa on hyvä pysähtyä ja rauhoittua kiireisenkin arjen keskellä.”

Asuntomessut.fi

Toteutimme kohteeseen yhdessä suunnittelijan kanssa asiakkaan toiveiden mukaisesti kylpyhuone- ja wc-tiloihin pariovet raitalasilla, saunan lasiseinän sekä pyöreät valopeilit. Kasvihuoneeseen valikoitui kaunis lasiovi etsatusta lasista sekä makuuhuoneeseen ajattoman tyylikäs peilikuutio antiikkipeilistä.

Muut tuotteet on suunniteltu mittatilaustyönä juuri asiakkaan tarpeisiin. Kysy meiltä juuri sinulle sopivat ratkaisut info@essis.fi

Suunnittelija: @maruhautala
Kohde: @honkarakenne @honka_huomen

Essis Collection Lumitiikerissä

”HEVI-kivitalo Lumitiikeri tarjoaa asukkailleen paitsi upeat puitteet ja ratkaisut rentoutumiseen ja yhdessäoloon, myös aktiiviseen arkeen. Lumitiikeri on näyttävä ulkomuodoltaan ja tehokas toimivuudeltaan. Energiatehokkuuden lisäksi messuteemojen mukaisesti, Lumitiikeri on taideteos itsessään. Tilasuunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota aktiiviseen arkielämään, sekä viihtyisyyteen ja tunnelmallisiin rentoutumishetkiin. Yleisilmeeltään vaalea, moderni kivitalo edustaa innovatiivista arkkitehtisuunnittelua lähes räystäättömällä kattorakenteellaan ja kaarevilla seinämuodoillaan.”

Asuntomessut.fi

Ihastuttavasta Lumitiikeristä löydät yhdet suosikkituotteistamme; peilikuution, kaaripeilin  ja ison peilin mustilla kehyksillä. Siro lasipöytämme istuu mainiosti avaraan olohuoneeseen. Pieniin wc-tiloihin lisää avaruutta luovat suuret seinästä seinään ulottuvat peilimme.

Oman peilikuution tai kaaripeilin voit hankkia itsellesi helposti tästä. Kysy lisää muista lasi- ja peiliratkaisuista info@essis.fi

Sisustussuunnittelija: @laura.seppanen @hevikivitalot
Valokuvaaja: @pettersonphoto

Essis Collection Kastelli-taloissa

Kastelli Villa Hiili on kompakti kokonaisuus aikuiseen makuun. Kodin tilat on suunniteltu asukkaiden tarpeiden mukaan siten, että painopisteinä ovat oleskelutilat niin sisällä kuin ulkonakin. Koti on lepoa ja viihtymistä varten.
Tästä kompaktista messutalosta löydät meiltä upean liukuoven ja kiinteän seinän lisäksi ison kehyksettömän peilin.

Kastelli Kuori 125 talo on koti kahdelle aikuiselle ja heidän nuorelle tyttärelleen, jotka viettävät mielellään aikaa kotona lukien, seurustellen ja rentotuen. Kastelli Kuoreen valikoitui Essis Collection yksi suosituimmista peilipöydistä, joka on ajaton ja heijastelee ympärilleen kauniisti sisustuksen lämpimiä sävyjä.

Rakastuitko peilikuutioon? Klikkaa itsesi suoraan ostoksille tästä.

Sisustussuunnittelijat: @annu.lahtinen @sanna_sisustuscoco @kastellitalot

Kiinnostuitko jostakin tuotteestamme tai tilaratkaisusta?

Ole meihin yhteydessä info@essis.fi niin kerromme mielelämme lisää.

Alta löydät esimerkkihintoja toteutuneille tuotteille:

– Raitalasi pariovet, mustat kehykset: 300×1600, hinta 1700 €
– Valopeilit: halkaisija 600 mm 340 € / halkaisija 800 mm 390 €
– Lasipöytä Optiwhite: 350 €, kysy myös muissa sävyissä tai peilillä