Uudet kotisivut ja verkkokauppa on avattu!

Uudet kotisivut ja verkkokauppa on nyt julkaistu ja verkkokauppa on avoinna! Uudistimme kotisivujamme niin että yhdistimme yhden verkkosivun alle sekä Lasilinkin että Essiksen sivut. Tavoitteenamme on palvella entistä paremmin, joustavammin ja tehokkaammin niin kuluttajia kuin ammattilaisiakin.

Etusivuilta pääset helposti eteenpäin.

Etusivulle olemme pyrkineet keräämään kaiken tärkeän, joka helpottaa kotisivuilla navigointia juuri sinulle tärkeisiin asioihin. Olemme luoneet ensimmäisenä Suomessa virtuaalisen lasitalon, joka on sisustettu täysin meidän omilla lasituotteillamme, tervetuloa tutustumaan! Etusivuilta pääset helposti myös suoraan verkkokauppaan ostoksille kuin ajankohtaisiin tiedotteisiimmekin.

Etsitkö kauniita ja toimivia lasisia tilaratkaisuja ja tuotteita?

Verkkokaupastamme löydät tällä hetkellä Essis Collectionin malliston tuotteita. Kaikki tuotteet on tehty käsityönä Kuopion työpajallamme. Toimitamme tuotteitamme koko Suomeen ja halutessasi voit myös kysyä tarjousta tuotteidemme asennukselle. Jos et löydä omaa kokoasi tai malliasi tuotteesta niin ei hätää, klikkaa vain mittatilaukseen ja tilaa omien mittojen mukainen tuote.

Mikäli verkkokaupasta ei löydy juuri sinun tuotettasi niin siirry kotisivuille palvelut alle etsimään sinulle sopivaa ratkaisua tai inspiroidu kuvagalleriassamme.

Ammattilaisille uutta tietoa

Olemme tehneet kotisivuille myös uutena ammattilaisia paremmin palvelevan sivupohjan Pro. Tavoitteenamme on tarjota ammattilaisille syvällisempää ja yksityiskohtaisempaa tuotetietoutta kätevästi koottuna yhteen. Pro-puolelle olemme myös kuvanneet lasiemme mallipaloja yksityiskohtaisemmin, joka auttaa suunnittelijoita ja arkkitehtejä lasin valinnassa ilman mallipalaa.

Toivomme että viihdyt kotisivuillamme ja piipahdat vieraamme usein inspiroitumassa tai ostoksilla. Olet myös tervetullut tutustumaan myymäläämme ja showroomiimme joko kotisivuiltamme tai paikan päälle tänne Kuopioon.

Lisätiedot ja palautteet tiia.tanskanen@lasilinkki.fi