Uutta Essis Collectionissa

The new RETRO – suunnittelijana Minna Haapakoski

Saammeko esitellä mallistomme uuden lasiovimallin, RETRO, suunnittelijana Minna Haapakoski!

Uusi malli syntyi suunnittelija Minna Haapakosken tarpeesta saada saunan ovi vapaa-ajan asunnolleen.

”Sain Minnalta viestiä tammikuun lopulla, hän etsi vähän erikoisempaa saunan ovea heidän vapaa-ajan asunnolleen ja huomasi meidän mahdollisuutemme räätälöidä kuvioita lasioviin. Minnan suunnittelema kaunis kuvio toimi niin upeasti lasilla, että halusimme sen ehdottomasti mukaan mallistoomme pysyväksi malliksi”, kertoo Essi Sundman, Essis By Lasilinkiltä.

”Olemme erityisen innostuneita ja ylpeitä tästä lanseerauksesta näinä haasteellisina aikoina. Tässä todellakin on korostunut yhdessä tekemisen tärkeys. Olemme todella tyytyväisiä niin lopputulokseen kuin yhteistyöhön Minnan kanssa!”

Retro Lasiovi Pronssi

Muotoilija, sisustussuunnittelija Minna Haapakosken ajatuksia projektistamme

”Usein muotoilu voi lähteä liikkeelle tarpeesta, on se sitten asiakkaani tarve tai oma. Rakensimme mieheni kanssa vapaa-ajan asunnon nimeltä HUVILLA. Haaveilin meidän mökin saunan ja kylpyhuoneen väliin alkuun perinteistä pullonpohja lasiovea. Mökkimme arkkitehtuurissa, kun on ripaus 60-lukua.

Pullopohjalasin karkaisu ei ollut mahdollista. Essis Collectionilta Essi vinkkasi, että he voisivat valmistaa oven myös minun omien suunnitelmieni mukaisesti. Kaivoin vuosia sitten suunnittelemani kuosin Essille, voisiko lasi taipua tähän?

Essis Collectionilla innostuttiin välittömästi kuosistani. Eikä aikaakaan, niin sain ihanat mallipalat käsiini. Kuosini taipui lopulta kahteen erilaiseen malliin. RETRO on mielestäni äärimmäisen kaunis erityisesti värillisissä laseissa.

Suunnittelin vielä oven muotoiluun sopivan nupin, jonka valmistuksesta vastasi Asemakylän verstas.

Olen äärimmäisen tyytyväinen tähän lopputulokseen. Toivon, että suunnittelemani RETRO sai myös sinulle hymyn kasvoille.”

Kuvassa Minna Haapakoski

Lisätiedot ja kuvapyynnöt:

Essi Sundman
040 565 2957
essi.sundman@lasilinkki.fi