Kierrätyslasi by Essis

Kierrätyslasi sisustuksessa

Maapallomme voimavarat ovat puhututtaneet paljon ja koemme suureksi vastuuksi kantaa kortemme kekoon ekologisen tuotannon edesauttamiseksi. Lasi itsessään on materiaalina ekologinen ja se voidaan käyttää useaan kertaan – uusiutumiseen perustuu pitkälti myös Essis mallisto.

Lähdimme ajattelemaan lasia päättymättömänä materiaalina. Kierrätystä, uuden luomista vanhasta. Kierrätyslasi sisustuksessa ei ole ainoastaan ekologinen teko, vaan se on myös todella kaunista ja ajatonta. Kierrätyslasissa näkyy rouheus, kerroksellisuus.

Puolet mallistostamme valmistetaan omasta tuotannostamme syntyvästä kierrätyslasista, mutta olemme tehneet myös esimerkiksi tilaustyönä tarjoiluastioita ravintolan omista rikkoutuneista laseista. Teemme kierrätyslaseista myös isoja seinäkkeitä asiakkaiden omien kuvioiden sekä ideoiden pohjalta. Kuuntelemme aina asiakasta ja meille saa rohkeasti ehdottaa uusia ideoita.

Yrityksemme oma lasijäte pestään, murskataan, seulotaan ja sulatetaan uudelleen isoiksi levyiksi, joita voidaan käyttää sisustuksessa monipuolisesti: laatat, keittiön välitilan lasit, lasipöydät, reliefimäiset teokset, valaisimet, seinäkkeet sekä altaat voidaan kaikki tehdä kierrätyslasista.

Kierrätyslasilaattamallistoamme ovat Riite, Kohva, Huurre ja Kuura. Kierrätyslasilaatat voidaan kiinnittää seinään normaalilla laastilla ja mitoitamme ne asiakkaan toiveiden mukaan. Kierrätyslasilaatoilla saadaan esimerkiksi kylpyhuoneeseen näyttäviä pintoja ja sisustuksellisia yksityiskohtia.

Keittiön välitilaan tulevat kierrätyslasit kiinnitämme valmiiksi u-listaan, jolloin kiinnitys taustaseinään käy vaivattomasti asiakkaalta. Pistorasiareiät on myös mahdollista tehdä lasiin.

Lasit kestävät kovaakin kulutusta ja ovat todella helppohoitoisia. Kierrätyslasissa ainutlaatuista on käsityön yksilöllisyys ja arvokkuus. Valitsemalla kierrätyslasituotteen, valitset ekologisuuden rinnalla kauniin ja näyttävän ulkonäön.