Essis malliston tarina

Tarinamme

”Ukkini Erik Aravirta työskenteli Riihimäen lasi Oy:n palveluksessa jo 50-luvulta lähtien ja perusti 1970 luvun puolivälissä useita lasitusliikkeitä Pohjois- Karjalaan. Lasilinkki Oy perustettiin Kuopioon 1983 , jota jo lasiallalla toiminut äitini, Arja Aravirta, alkoi luotsaamaan. 90- luvun alussa toimintaa laajennettiin vahvasti taide- sekä sisustuslasipuolelle tukemaan perinteistä lasitusliiketoimintaa. Kokeiltuani siipiäni toisten palveluksessa, huomasin että veri alkoi vetää lasitusalalle ja niinpä astuin ruoriin 2007.

Olemme siis kartuttaneet vankan kokemuspohjan, joka näkyy toiminnassamme ja työssämme tänäkin päivänä. Kannamme ylpeydellä tätä osaamista ja haluamme tuoda lasin käsinkosketeltavaksi  ja toimivaksi osaksi ihmisten elämää ja arkea.

Nämä asiat ja kaikki osaamisemme sekä rakkautemme lasia kohtaan synnyttivät Essis malliston.

Essis mallisto helpottaa kuluttajien valintaa ja kertoo lasin eri käyttömahdollisuuksista. Tuotteissamme käytämme paljon kierrätyslasia ja se taipuu käsissämme niin hyllyiksi,oviksi, valaisimiksi kuin myös välitilan lasituksiksi.

Olemme mukana erilaisissa tapahtumissa ja haluamme viedä eteenpäin lasin erilaisia käyttömahdollisuuksia niin kuluttajien kuin ammattilaisten keskuudessa.

Niin kuin ukkimme aikoinaan opetti, ymmärrämme lasin monimuotoisuuden, kunnioittaen vanhaa, mutta uudella innovatiivisyydellä. Asiakasta kaikessa kuunnellen.”

– Essi –