Uusi kotimainen lasiseinämallisto esillä Habitaressa

Saanan ja Ollin suunnittelema lasimallisto

Essis Collectionin osastolla nähdään upeita kierrätyslasipintoja lattiassa, lasilaatoissa ja vesiputousseinässä, sekä selkeälinjaisia lasiliukuovia uudella kiinnitysmekanismilla. “Haluamme jakaa inspiraatiota ja asiantuntijuutta lasin loputtomista käyttömahdollisuuksista arkkitehtuurissa sekä rakentamisessa ja sisustamisessa. Essis-brändissä korostuvat näkemys, inspiraatio ja yksilöllisyys”, kertoo Lasilinkin yrittäjä Essi Sundman.

Ensiesittelyssä myös palkitun muotoilijapariskunnan Saanan ja Ollin suunnittelema Auringonnousu-lasiseinä. Suunnittelun lähtökohtana oli aikaa ja katselua kestävä, selkeälinjainen lasiseinämalli. Tavoitteena oli suunnitella seinä, joka soveltuisi monenlaiseen kylpyhuoneeseen ja olisi käytettävissä myös muissa tiloissa. Inspiraationa toimi ikiaikaisen saaristolaismaiseman kauneus kanavoituna graafiseen muotoon. Seinässä ajatuksena oli leikitellä erilaisilla tekstuureilla ja heijastuksilla lasipinnan läpi.

”Oli mielenkiintoista tutustua uuteen materiaaliin, joka antoi uudella tavalla mahdollisuuksia työskennellä kolmiulotteisen pinnan ja valon kanssa. Olemme innoissamme lopputuloksesta”, kertoo Olli Sallinen yhteistyöstä.

Uutuudet on esillä Habitare-messuilla 12.-16.9.2018 osastolla 6 H65.